Összeállt a Compact Disco és a Hősök! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Összeállt a Compact Disco és a Hősök!

Written by on 2021.01.31.

Néhány hét kihagyás után ismét hazai zenét köszönthetünk hétvégi zeneajánlónkban! A Compact Disco és a Hősök közöse mellett Bow Anderson saját száma és közreműködése is bekerült kedvenceink közé!

Új vizekre evezett a Compact Disco – a tőlük megszokott dalokhoz képest sokkal mainstreamebb hangzást kapott a Minden rendben. Mentha és Eckü remekül egészítik ki a zene kellemes hangzását a vagányságukkal, szerintünk elég slágergyanús számot dobtak össze a srácok! Érdekesség, hogy a videóklipet a Véleményvezérek műsorvezetője, Galler András ‘Indián’ rendezte.

A fiatal skót énekesnő hamar belopta magát a szívünkbe, miután meghallottuk az első dalait. Egyik legfrissebb alkotása, a New Wave igen dallamosra sikerült, különleges hangjával pedig nem tudunk betelni. Ha még nem találkoztatok volna a nevével, akkor mindenképpen csekkoljátok le a számait!

Felix Jaehn német DJ és a Chaet Codes amerikai lemezlovas-trió összedugták a fejüket, és sikerült egy rendkívül vidám, egyben megnyugtató dallal előállniuk. Bow Anderson pedig itt is feltűnik, a skót énekesnő hangja az elektronikus hangzást is remekül elbírja, érdemes meghallgatni!


Reader's opinions

Leave a Reply