Manna FM 98.6 | Rólunk - Ismerd meg a rádiót, ami örömre hangol
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA SELECTION

18:00 21:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA SELECTION

18:00 21:00


Rólunk

A Manna FM a budapesti régió új közösségi rádiója a 98.6 frekvencián, melynek célja az igényes szórakoztatás, a szemléletformálás, a lelki, szellemi és testi egészség támogatása, helyi és tematikus közösségi aktivitások, valamint igényes, alternatív, értéket közvetítő magyar zene számára nyilvánosság biztosítása.


IGÉNYES SZÓRAKOZTATÁS


A Manna FM az ún. „belső típusú” értékek népszerűsítése által olyan szemléletmódot közvetít, melynek hatását tudományos kutatások sora igazolja. A világ vezető boldogságkutatói  jelentős összefüggéseket találtak a vallott értékek és az adott társadalom testi és lelki egészségügyi mutatói között.

A dominánsan a külső értékekre (azaz a fogyasztás, vagyon, imidzs, státusz, népszerűség, hírnév keresése) épülő szemléletmódot vallók bizonyíthatóan rosszabb egészségügyi mutatókkal rendelkeznek: kevesebb ideig élnek, gyakrabban depressziósak, többször fáj a fejük, kevésbé elégedettek és kevésbé boldogok. Ezzel szemben a belső értékeket vallók  (személyes növekedés, közeli kapcsolat ápolása a családtagokkal és barátokkal, vágy és cselekvés arra nézve, hogy a világ egy jobb hely legyen) minden mutató tekintetében lényegesen jobban szerepelnek mindenhol a világon. Pszichológiailag tehát egyértelműen igazolható, hogy „a pénz nem boldogít”, és „jobb adni, mint kapni”.


POZITÍV SZEMLÉLETŰ MŰSOROK


Sajnos a jellemző szemléletmód hazánkban (is) inkább a külső értékek felé közelít, mely hatalmas társadalmi és egyúttal környezeti károkat okoz. A Manna FM az emberi kapcsolataink ápolásának és szerepvállalásunk fontosságának kreatív és releváns módon való közvetítésével, működő modellek bemutatásával a megcélzott piacon működő rádióadók között hiánypótló küldetést vállal fel, és ezáltal jelentős pozitív hatást gyakorol.


KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS


A Manna FM erősíti a családi és baráti közösségeket, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a társadalom boldogságához, a lelki és pszichoszomatikus betegségek, függőségek prevenciójához, valamint sokaknak megtartó, támogató közeget jelentenek. Pszichológiával, önfejlesztéssel, lelkigondozással foglalkozó műsorai konkrét segítséget jelentenek hátrányos helyzetben és krízisben levőknek, és preventív erővel bírnak.


Weboldalunkon és telefonos alkalmazásunkban már 3 különböző Manna streamet hallgathatsz!


A Manna FM az FM 98.6-on is elérhető klasszikus rádiócsatorna, változatos zenei kínálattal, sztárvendégekkel és népszerű műsorvezetőkkel. A Manna Gang fiataloknak szóló zenéket és műsorokat sugárzó online csatorna, míg a Manna Gospel felemelő, szabadságra hangoló slágerekkel, napi motiváló és inspiráló üzenetekkel jelentkezik. Válassz adást és találd meg a Te stílusod!


Manna Menedzsment


Örömre hangolunk! Küldetésünk, hogy dalban és szóban is pozitivitást és harmóniát sugározzunk, szórakoztatva informáljunk és inspiráljunk. Ezért dolgozunk olyan profi és kezdő, akár nullkilométeres kollégákkal, akik nemcsak szakmaiságukkal tudják képviselni a Manna Márkát, hanem személyiségükhöz is közel áll. Közösségi rádiónk nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozás mellett az elismerés kultúrájára, mert hisszük és valljuk, hogy az embereknek igénye van arra, hogy kedvességet kapjanak és adjanak. Zenei korszakokat tekintve a rádió kínálata a ‘60-as évektől egészen napjainkig terjed, de nemcsak a nagy slágerekre fókuszálunk, hanem azokra a jelentős művekre, szerzeményekre is, amelyek valódi értéket közvetítenek.