Ezekkel a zenékkel pörgesd fel a hétvégéd! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Ezekkel a zenékkel pörgesd fel a hétvégéd!

Written by on 2020.10.16.

Újabb zenéket ajánlunk a hétvégére, melyekkel már a Manna FM-en is találkozhattatok. Gary Barlow legfrissebb zenéjét Michael Bubléval közösen adja elő, de a Why Don’t We és az Ofenbach Quarterheaddel közösen készült újdonsága is jó eséllyel felkerülhet a te lejátszási listádra is!

A Take That énekese első szólóalbumáról osztotta meg a Michael Bubléval közös Elita című nótáját, és azt kell, hogy mondjuk: eléggé rendben van. Ez a latin beütésű, pörgős dallam garantáltan felmelegíti ezt a borongós hétvégét.

Egy kicsit másik generációtól érkezik a következő ajánlatunk: A Why Don’t We fiúbanda Fallin‘ című száma bárkit felpörget, aki vevő erre a típusú zenére. A mindössze 3 éves zenekar igen jelentős rajongótáborra ez idő alatt, és most már azt is értjük, hogy miért.

Végül pedig megmutatjuk, milyen, amikor 4 DJ összedugja a fejét: egy igazi nyárzáró slágert dobott össze a két lemezlovas duó. Ráadásul Norma Jean Martine kissé rekedtes hangja is tökéletesen illik a beatre, a végeredmény így egy igazi partyzene lett – már csak bulit kell találni hozzá… 🙂


Reader's opinions

Leave a Reply