A Clean Bandit lehet, hogy már januárban kiadta a nyár slágerét - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


A Clean Bandit lehet, hogy már januárban kiadta a nyár slágerét

Written by on 2021.02.07.

A brit elektropop-együttes és Iann Dior közöse minden érzékünket a trópusokra repíti, de Rag’n’Bone Man és Jon Batiste újdonságaira is érdemes szemet vetni!

A Higher valóban jogosan pályázhat az idei nyár slágere címre, pedig nyilván rengeteg idő van még addig. Iann Diorral társulva egy olyan dalt sikerült összerakniuk, aminek hallgatása közben már most a tengerparton érezhetjük magunkat (és mi csak nagyon reméljük, hogy nyáron bárki el is juthat majd egyre).

Rag’n’Bone Man újdonsága igencsak felpörgetheti a rockosabb vonal szerelmeseit: az All You Ever Wanted a Life By Misadventure c. album első hírnöke, ami április 23-án lát majd napvilágot. Ha minden szám legalább feleannyire is jó lesz, mint ez, akkor garantáltan nem fogunk csalódni.

Ajánlónk végére egy igazi különlegességet hagytunk nektek, ami szerintünk teljesen kimeríti az ‘örömzene’ fogalmát. A 34 éves amerikai énekes hazánkban nem annyira ismert, de ez után a dal után valószínűleg ez is változni fog. Higyjetek nekünk, nem fogtok csalódni!


Reader's opinions

Leave a Reply