Az 1917 a mozikban és az amerikai kritikusok díján is tarolt - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Az 1917 a mozikban és az amerikai kritikusok díján is tarolt

Written by on 2020.01.13.

Az 1917 című háborús dráma nyerte a hétvégét az amerikai mozikban. Sam Mendes Golden Globe-díjas filmje 11 milliárd forint jegyárbevétellel nyerte meg a nézettségi versenyt, Ez a film az első, amelyik maga mögé utasította a bemutatása óta listavezető Star Wars: Skywalker korát. Az űreposz legutóbbi folytatása ezen a hétvégén újabb 15 milliót adott észak-amerikai bevételéhez, globálisan már majdnem egymilliárd dollárnál tart a távoli galaxis legújabb története.

A már öt hete játszott Jumanji – A következő szint a harmadik helyre került a hétvégi 14 milliós jegyárbevételével, a film globálisan 671,1 milliónál jár.

Közben Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmje kapta a legjobb film, Tarantino maga pedig a legjobb forgatókönyv díját az amerikai kritikusok díjátadó gáláján.

A Critic Choice Awardon 25. alkalommal adták át díjaikat. A győztesek között szerepelt Joaquin Phoenix, aki a Joker főszerepéért nyerte el a legjobb színész elismerését. Renée Zellweger a Judy címszerepéért kapta meg a legjobb színésznő trófeáját. Az Élősködők és a hétvégi mozikasszák nyertese az 1917 a legjobb rendezésért vihetett el díjat, a legjobb sorozat a Fleabag lett.


Reader's opinions

Leave a Reply