Visszatér a képernyőre a Szomszédok! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


Visszatér a képernyőre a Szomszédok!

Written by on 2019.09.27.Visszatér a képernyőre a Szomszédok!

Legalábbis egy rövid időre, hiszen az Országos Mentőszolgálat idei balesetmegelőzési videóihoz a kultikusnak számító sorozatot választota alapul. A kampányt frappánsan Omszédok névre keresztelték a szavak összevonásából, mintha csak egy hollywoodi sztárpár nevét hallanánk.

A tavalyi „Szuperhősök” kampány után idén arra hívják fel a figyelmet, hogy az autóvezetés nem egy virtuális játék. Nagy tétje vagy annak, hogy a sofőrök elég gyorsan reagálnak-e, mire figyelnek éppen, hiszen az utakon bármikor adódhatnak váratlan helyzetek, amik még a legrutinosabbakat is próbára tehetik. Épp ezért arra kérnek mindenkit, vezetés közben tegye el a telefonját. A kisfilmek az interneten és társadalmi célú hirdetésként a televízióban is láthatóak lesznek.

Nem ez az első eset, hogy a Mentőszolgálat kapcsolatba kerül a sorozattal. Idén Február 26-án táblaavaással állítottak emléket „Magyarország legnézettebb sorozatának, amiért 12 éven keresztül öregbítette a mentők jó hírnevét”, hiszen ki ne emlékezne Kulka János Mágeheim doktorára.

Ha ő most nem is tér vissza egykori szerepéhez, de Német Kristóf feleleveníti nekünk Szász Károlyt, ugyanis az ő tolmácsolásában hangzik el az üzenet: Vezetés közben mindig kösd be magad és felejtsd el a mobiltelefonodat!”


Reader's opinions

Leave a Reply