Kereszetény musicallel jön a Netflix - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00


Kereszetény musicallel jön a Netflix

Written by on 2020.06.17.

Az „A Week Away” című filmben mai keresztény slágerek lesznek hallhatók és igazi hollywoodi alkotói gárdát ígérnek.

Az ötlet az énekesként és színészként tevékenykedő Alan Powell fejéből pattant ki, aki a film producere és társszerzője. Az öccsével való beszélgetés adta neki az első lökést, aki egy keresztény ifjúsági csoport vezetője. Powell nagy rajongója a musicaleknek, mindig is szeretett volna egy musical filmen dolgozni és mivel a keresztény kultúrának szerves részét képezi a zene úgy gondolta, ennek most már meg kell történnie!A Nashville-ben játszódó film egy zűrös tiniről, Will Hawkinsról szól, aki, miután szembekerül a törvénnyel, egy keresztény táborban köt ki. A táborban az első sokk után Will kinyílik, barátokra lel és természetesen a romantikus szál sem marad ki a történetből.
Powell szeretné, ha a film ugyan olyan élvezhető és fogyasztható lenne, mint például a High School Musical, aminek a gyerekei nagy rajongói. Ezért is egy valóra vált álom számára, hogy a film végül a Netflixen talált otthont. Ez sokakat meglepett, hiszen ez egy Krisztus-hiten alapuló alkotás, a csatornán pedig olyan tartalmak is jelentek már meg, amik ezzel szöges ellentétben állnak. Powell elmondta, a Netflix mindenki számár szeretne tartalmat kínálni és mindennel foglalkozik, amit jónak tart. Számára pedig az, hogy egy ilyen világmárka fogja forgalmazni a filmjét és az az keresztény tartalmak közt lesz elérhető a felhasználói számára, óriási megtiszteltetés és büszkeség.
„A streamingszolgáltató nem is lehetne izgatottabb amiatt, hogy hamarosan kiadják a az első keresztény musicaljüket” – mondta el Alan Powell. A film bemutatóját még erre az évre tervezik.Reader's opinions

Leave a Reply