Könnyek közt beszélt Kanye West az abortuszról - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


Könnyek közt beszélt Kanye West az abortuszról

Written by on 2020.07.21.

Az előadó családjában nem először merült fel ez a kérdés, nagyon személyes dolgokba avatta be a hallgatóságát.


Kanye folyamatosan a figyelem középpontjában van, mindenki azt találgatja, vajon valóban elindul-e az elnöki címért, vagy ez is csak egy újabb marketing fogás részéről. Azt már tudjuk, hogy ha indul, az egykor Trumpot támogató zenész nem a jelenlegi elnök helyett fog indulni a Republikánus párt jelöltjeként, hanem épphogy Trump riválisaként egy saját, független, ’Birthday Party’ nevű párt küldöttjeként (az angolban a party szó egyaránt jelent bulit és politikai pártot). Ennek okán tartotta meg vasárnap az első politikai beszédét a novemberi választásokkal kapcsolatban, ahol sok minden szóba került és családi titokba is beavatta a jelenlevőket.Kanye West érzelmi hullámavasútra került, amikor az első politikai beszédén szóba került az abortusz és arról kezdett beszélni, hogy ő és a felesége, Kim Kardashian fontolgatták azt a lehetőséget, amikor Kim terhes lett az első gyerekükkel, North-tal. Azt mondta, ha ő elnök lesz szeretné, ha az abortusz legális maradna, viszont mindent megtenne annak érdekében, hogy lehetőleg senki ne válassza ezt az utat. Például egymillió dollárt adna minden gyerek után a családoknak. „Ha lenne egy lehetőséged, hogy kapj egymillió dollárt csak azért, mert teherbe estél, gondolkodnál rajta? Így mindenki elkezdene gyereket vállalni, ami az élet legfantasztikusabb ajándéka.”
West könnyekben tört ki amikor elárulta, hogy az ő édesapja szerette volna, ha az anyukája elveteti őt, és ő is javasolta az abortuszt amikor a felesége terhes lett Nort-tal, aki most már 7 éves és egyértelműen az apukája szeme fénye. A párnak mára már négy gyereke van.
„Az édesapám el akart vetetni. Az anyukám mentette meg az életemet. Most nem lenne Kanye West, mert az apám túl elfoglalt volt” mondta. „Majdnem megöltem a lányomat… Szóval még ha a feleségem el is válik tőlem ez után a beszéd után, ő volt az, aki a  világra hozta North-ot, még ha én nem is akartam. Ő kiállt érte és megmentette a gyerekét.”Reader's opinions

Leave a Reply