12 ezren ünnepelték a Down-szindrómás pár esküvőjét - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

HITEM SZERINT

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

HITEM SZERINT

21:00 22:00


12 ezren ünnepelték a Down-szindrómás pár esküvőjét

Written by on 2020.07.14.

A brit pár a tervezett napon, de nem a tervezett menetrend szerint tartotta az esküvőt, aminek eredményeként az élő közvetítés által sokezren örülhettek velük!

Heidi Crowter és James Carter a nagy nap előtt három hónapig még csak találkozni sem tudott egymással a vírus okozta szabályozások miatt, így annál boldogabban állhattak július 4-én az oltár eléSok ponton át kellett alakítani az esküvő menetét. A szabályok szerint ugyanis az apa nem kísérheti karonfogva az oltárhoz a lányát, a gyűrűk felvétele előtt és után is kézfertőtlenítővel kezet kell mosni, a felszólalók nem beszélhetnek emelt hangon. Ezek mellett Heidi és James ragaszkodtak az esküvőjükhöz, így végül megtarthatták azt az eredetileg kitűzött napon. Szintén változás volt, hogy a tervezett 220 ember helyett mindössze 30 vehetett részt élőben a ceremónián, aminek az lett az eredménye, hogy virtuálisan viszont 12 000 ember ünnepelt az ifjú párral!
Elmondták, bár nem minden úgy alakult, ahogy eredetileg tervezték, mégis ez volt életük legszebb napja és boldogan fognak rá visszaemlékezni.
„Amikor besétáltam a templomba, annyira elérzékenyültem és izgatott is voltam. Majdnem elkezdtem sírni, mert James olyan jóképű volt az öltönyében. Erről a pillanatról álmodtam, mióta megszülettem” tette hozzá Heidi.
Reader's opinions

Leave a Reply