Nincs újabb áldozat, de a környéken nem javul a vírushelyzet - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


Nincs újabb áldozat, de a környéken nem javul a vírushelyzet

Written by on 2020.07.15.

5 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4263 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nincs újabb elhunyt, az elhunytak száma változatlanul 595 fő, 3126-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 541 fő. Az aktív fertőzöttek 39%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 45%-a budapesti. 125 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 5-en vannak lélegeztetőgépen.

Majdnem 220 ezer új fertőzöttet regisztráltak a világban egy nap alatt. A Johns Hopkins Egyetem legfrissebb adatai alapján az Egyesült Államokban, Brazíliában, Indiában és Oroszországban a legsúlyosabb a helyzet.

A környező országok közül Horvátországban és Szlovéniában stagnál, Romániában gyorsul a járvány terjedése. Ausztriában pedig újabb szigorításokat vezettek be: holnaptól 18 országból NEM fogad repülőgépeket az ország. Nem kapnak leszállási engedélyt egyebek mellett a nyugat-balkáni országokból, valamint a Romániából és Bulgáriából érkező gépek. Lekerült azonban a listáról Olaszország.


Reader's opinions

Leave a Reply