David Schwimmer állást foglalt a nagy „szakításban voltak-e” kérdésben - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


David Schwimmer állást foglalt a nagy „szakításban voltak-e” kérdésben

Written by on 2020.07.28.

Arról is mesélt, hogy Ross szerepét kis híján visszautasította.


David Schwimmer az egyik népszerű amerikai beszélgetős műsorvezető, Jimmy Fallon vendége volt új vígjátéksorozata, az Intelligence kapcsán, ahol kérdezték a Jóbarátok újbóli összeállásáról, a sorozat indulásáról és A nagy kérdés is elhangzott.A Jóbarátok óta Schwimmer nem vállalt újabb főszerepet vígjátéksorozatban. Mikor Fallon rákérdezett ennek okára, és, hogy ez abból adódik-e, hogy a Jóbarátok magasra tette a lécet, azt felelte, őszintén próbál nem hasonlítgatni, de olyan szerepre várt, ami egyedi és izgalomba hozza és ugyan abban a közösségi szellemben készül, mint annak idején a sikersorozat. Pedig az életét meghatározó szerepet majdnem visszautasította. Előtte ugyanis játszott már egy sitcomban, amiben szörnyen érezte magát és nem is lett sikeres, 12 rész után leállt a forgatás. Ekkor az mondta magában, soha többet nem játszik vígjátéksorozatban. Így mikor először keresték fel a Jóbarátok szerepajánlatával, nemet mondott. Ez után hívta fel Jim Burrows rendező, aki igazi tévés legendának számít, így az ő megkeresését nam utasíthatta vissza. A castingon pedig Marta Kauffman és David Crane azzal fogadták, hogy amikor írtál Ross szerepét, az ő hangja volt a fejükben. Mi mást mondhatott volna erre, mint azt:

„Oh, oké, csináljuk! Ez a legnagyobb bók, amit valaha kaptam.”

Arról is mesélt, mikor kerül végre sor a Jóbarátok csapatának újbóli összeállására. Az ikonikus sorozat alkotógárdája egy új rész kiadását tervezi, amit eredetileg már tavasszal forgattak volna, de a járvány miatt tolódott. Jelenleg augusztusra tervezik a munkálatokat de David elmondta, csak akkor, kezdenek neki, ha meggyőződtek róla, hogy mindenki számára biztonságos.

A sorozat szereplőit, habár azóta már mindannyian vettek részt más produkciókban, a legtöbben még mindig Jóbarátok-beli karakterükhöz kötik, így David Schwimmer is sokszor megkapja ismeretlenektől, hogy igenis szakításban voltak. Fallon megragadta az alkalmat, hogy megkérdezze, ő melyik oldalon van, mire a sztár gondolkodás nélkül így felelt: „Ez nem is kérdés. Szakításban voltak.”Reader's opinions

Leave a Reply