Irány a Művészetek Völgye - a 98.6 Manna FM-mel! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Irány a Művészetek Völgye – a 98.6 Manna FM-mel!

Written by on 2022.07.10.

A Művészetek Völgye az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, egyben az egyik legrégebbi hazai fesztivál is. A különlegesen szép Balaton-felvidék apró falvaiban a népzenétől az elektronikus zenékig, a szépművészeti kiállításoktól a színházig minden megtalálható, barangolhatsz a kapolcsi Malomsziget műanyag kütyüktől mentes népművészeti vásárában, kóstolhatsz bort, sütnek neked Palacsintát a Manó Udvarban.

Ezt most minden Manna FM hallgató megtapasztalhatja, aki játszik és nyer a Művészetek Völgye és a 98.6 Manna Fm közös játékán!

müvészetek völgye Manna FM közös játék

A zenei játékban a Manna Délutánban István Dániellel, hétfőtől péntekig, 14-18 óra között, elhangzik egy dal a Művészetek Völgye idei fellépőitől. Ha felismered dalt és az előadót, küldd el az előadó nevét SMS-ben a 06 70 7000 986-os számra és szerezd meg az esélyt a nyereményre, mert óránként egy páros napijegyet sorsolunk ki. Pénteken pedig az összes sms-ező közül kiválasztunk valakit, aki páros hetijegyet nyer (ez 5 napos rugalmas bérlet).

Hallgasd a héten a Manna Délután műsorát hétköznap 14-18 óra között, figyeld mikor szólal meg az idei Művészetek Völgye könnyűzenei koncertjeinek valamelyik fellépője, és nyerj akár óránként egy páros napijegyet az ország legnagyobb összművészeti fesztiváljára, pénteken pedig egy páros hetijegyet sorsolunk ki az egész héten jó megfejtést beküldő hallgatók között!

Sőt, figyeld folyamatosan a Manna Délutánt és tudj meg minél több érdekességet a fesztivál fellépőiről és eseményeiről! Legyél ott a nyár egyik legmeghatározóbb kulturális eseményén!

Ezen a héten irány a Művészetek Völgye, a 98.6 Manna FM-mel!

A játékszabályzatért kattints IDE!


Reader's opinions

Leave a Reply