Ezen a héten is irány a Művészetek Völgye - A 98.6 Manna FM-mel! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Ezen a héten is irány a Művészetek Völgye – A 98.6 Manna FM-mel!

Written by on 2023.07.09.

Július 10-14. között 15 órától 18 óráig a Manna Délutánban folytatódik a Művészetek Völgye és a Manna FM közös játéka a páros napijegyekért.

A Művészetek Völgye az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, egyben az egyik legrégebbi hazai fesztivál is. A különlegesen szép Balaton-felvidék apró falvaiban a népzenétől az elektronikus zenékig, a szépművészeti kiállításoktól a színházig minden megtalálható, barangolhatsz a kapolcsi Malomsziget műanyag kütyüktől mentes népművészeti vásárában, kóstolhatsz bort, sütnek neked Palacsintát a Manó Udvarban.

Ezt most minden Manna FM hallgató megtapasztalhatja, aki játszik és nyer a Művészetek Völgye és a 98.6 Manna FM közös játékán!

A zenei játékunkban a Manna Délután István Dániellel műsorban, hétfőtől péntekig, 15 és18 óra között, minden órában elhangzik egy-egy dal a Művészetek Völgye idei fellépőitől. Ha felismered dalt és az előadót, küldd el az előadó nevét SMS-ben a 06 70 7000 986-os számra és szerezd meg az esélyt a nyereményre, mert óránként egy páros napijegyet sorsolunk ki. Pénteken pedig az összes sms-ező közül kiválasztunk valakit, aki páros hetijegyet nyer (ez 5 napos rugalmas bérlet).

Sőt, figyeld folyamatosan a Manna Délutánt és tudj meg minél több érdekességet a fesztivál fellépőiről és eseményeiről! Legyél ott a nyár egyik legmeghatározóbb kulturális eseményén!

Ezen a héten irány a Művészetek Völgye, a 98.6 Manna FM-mel!

A játékszabályzatért kattints IDE!


Reader's opinions

Leave a Reply