✨KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK✨ - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


✨KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK✨

Written by on 2021.12.14.

Karácsony előtt még megleptünk benneteket egy nyereményjátékkal!Nyerd meg a két Palikék Világa by Manna ajándékcsomag egyikét, mely tartalmaz hoodiet, pólót, bögrét és még egy hűtőmágnest is!  Ha te szeretnél lenni az egyik ajándékcsomag nyertese, nincs más dolgod, mint bekövetni a Palikék Világa by Manna Instagram és Facebook oldalt és lájkold be az ezzel kapcsolatos képet! 

A játék időtartama: 2021.12.14. – 2021.12.20. 23:59

Sorsolás, 12.21-én!


A játékban való részvétel kizárólag akkor érvényes, ha minden lépést teljesítettél, minden oldalt bekövettél, és kedvelted a promóciót ismertető képet is mindkét oldalon!


A részletes játékszabályzatért kattints ide. 

A játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram, illetve a Facebook kereskedelmi nevek jogosultja vagy az említett platformok üzemeltetője által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik sem az Instagram, sem a Facebook kereskedelmi nevek jogosultjához, illetve az említett platformok üzemeltetőjéhez. Az Instagram, valamint a Facebook szabályzatának való megfelelés a résztvevők saját felelőssége. A játékban való részvétellel a résztvevők továbbá automatikusan elfogadják a játékszabályzatot.

 


Reader's opinions

Leave a Reply