Operatív Törzs: nem lesznek engedmények - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Operatív Törzs: nem lesznek engedmények

Written by on 2020.04.02.

A Magyarországon bevezetett intézkedések nem túl szigorúak, ezért az operatív törzs nehezen tudja elképzelni, hogy enyhítenének rajtuk. Ahol azonban gócpont alakul ki a jövőben, ott szigorítás elképzelhető – közölte az operatív törzs vezetője. 

Az egész ország területén növekszik a fertőzöttek száma, minden megyében vannak már betegek – ezt már az országos tisztifőorvos mondta el a tájékoztatón. Müller Cecília hangsúlyozta: a járvány jelenlegi fázisában már nem lehet megmondani, hogy ki-kitől kapta el a betegséget, a legjobb védekezés ezért a távolságtartás és az otthonmaradás. 

Idehaza már majdnem hatszázra emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma. Ma reggelre újabb 60 esetet diagnosztizáltak, ezzel együtt 585 regisztrált beteg van Magyarországon. A mai a második legnagyobb emelkedés a felderített fertőzöttek számában azóta, hogy a vírus megjelent. Újabb halálos áldozata is van a járványnak, összesen 21-en haltak meg COVID 19 betegségben. 42 gyógyult van. 

A fertőzötteket megmutató térkép alapján zömmel Budapesten és Pest megyében találtak leginkább új koronavírus pozitívakat.


Reader's opinions

Leave a Reply