Koronavírus összefoglaló kedden - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Koronavírus összefoglaló kedden

Written by on 2020.06.09.

Három újabb koronavírusos beteget azonosítottak ma reggelig, két újabb áldozata van a járványnak. Egyik új beteg sem fővárosi. Nagyot csökkent az aktív fertőzöttek száma is és egyre kevesebben vannak a kórházakban is a vírusfertőzés miatt. Az országos tisztifőorvos az operatív törzs tegnapi tájékoztatóján arról beszélt, hogy Magyarország a koronavírus-járvány első hullámának végén jár, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy a vírus még mindig velünk van. 

Javult a járványhelyzet az Egyesült Államokban. Két hónap óta tegnap halt meg a legkevesebb beteg. 450-en vesztették életüket, így a járvány halálos áldozatainak száma már több mint 110 ezer. A fertőzötteké közelít a kétmillióhoz, negyedük már meggyógyult. New Yorkban – amely sokáig a járvány gócpontja volt – fokozatosan megkezdődött a gazdaság és a mindennapi élet újraindítása.

A világban naponta több mint százezerrel nő a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, de új országban nem jelent meg a kór. Brazília lehet az új gócpont. 


Reader's opinions

Leave a Reply