A csütörtök volt eddig a járvány leghalálosabb napja - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

BŐSÉG KOSARA

11:00 12:00

JELENLEGI MŰSOR

BŐSÉG KOSARA

11:00 12:00


A csütörtök volt eddig a járvány leghalálosabb napja

Written by on 2020.11.27.

A tegnapinál is több az új fertőzött és eddig a legtöbb elhunytat jelentette az operatív törzs. A ma közölt 6393 újabb megbetegedéssel már majdnem 200 ezren fertőződtek meg idehaza összesen koronavírussal. 135 beteg hunyt el. A beazonosított fertőzöttek számában megjelennek a mentők által, a szűrőbuszokon, és a kórházi dolgozók körében gyorsteszteléssel kiszűrtek is. A bölcsődei, óvodai, iskolai és szociális dolgozók körében végzett célzott csoportos tesztelés összesített eredménye jövő hét elején várható.

A kórházban ápolt betegek száma tíz napja 7500 körül mozog, az operatív törzs friss adatai szerint alig marad el a 7600-tól. Ma reggel a miniszterelnök a közrádióban viszont azt mondta, hogy 9500 körüli ember van kórházban és lassan elérjük a tízezret. Ez a szám egyelőre nem látszik az operítv törzs adataiban.
Lélegeztetőgépen 647-en vannak.

Majdnem hatszáz óvoda érintett a járványban, és nyolcszázhúsz általános iskolában van teljes zár, vagy digitális tanrend. AZ elmúlt egy nap alatt 22 iskolában kellett rendkívüli szünetet hirdetni.


Reader's opinions

Leave a Reply