Erre senki nem számított: Taylor Swift új albummal jön ma éjfélkor!! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Erre senki nem számított: Taylor Swift új albummal jön ma éjfélkor!!

Written by on 2020.07.23.

Az énekesnőt annyira elkeserítette, hogy füstbe mentek a nyári tervei, hogy inkább csinált egy albumot.


Taylor Swift annyira elkeseredett amiatt, hogy a nyári tervei közül semmi nem fog működni, hogy stúdióba vonult, hogy „kidolgozza” magából az érzelmeit. Amiből véletlen egy 16 dalos album állt össze, amit ma éjfélkor (magyar idő szerint reggel 6:00-kor) tesz majd közzé saját oldalán. Az album a folklore nevet kapta.
„A legtöbb dolog, amit erre a nyárra terveztem úgy alakult, hogy nem történik meg, de van valami, amit viszont nem terveztem és mégis MEGTÖRTÉNIK” írta Instagramon a meglepetés-kiadást bejelentő posztjában az énekesnő, a bejelentést pedig egy ködös erdős képpel illusztrálta. „Ez a dolog pedig a 8. stúdióalbumom, a folklore. Meglepetés, ma éjfélkor bemutatom az épp elkészült, új albumomat dalokból, amikben kiöntöm a szeszélyeimet, álmaimat, félelmeimet és bizonytalanságaimat. Az izoláció közepette írtam és vettem fel ezeket a dalokat, de azért együtt tudtam dolgozni néhány zenei hősömmel.”Taylor munkatársai között van Aron Dessner, a The National gitárosa és zenei producer, aki az album 16 dalából 11-ben társszerzőként vagy producerként működött közre csakúgy, mint William Bowery vagy Bon Iver, utóbbinak még a hangját is hallhatjuk majd, és természetesen Jack Antonoff, Swift gyakori zenei partnere akiről a sztár azt mondta „ő már szinte a zenei családom része.”

„Ez előtt az év előtt valószínűleg azon pörögtem volna, mi lenne az album bemutatásának a „tökéletes időpontja”, de a mostani idők folyton arra emlékeztetnek, hogy semmi nincs garantálva” mondta Swift.

„A zsigereimben azt érzem, hogy ha valamit csinálsz, amit szeretsz, akkor csak tedd ki a világnak. Ez a bizonytalanságnak az az oldala, amivel teljesen tudok azonosulni. Szeretlek titeket nagyon” zárta sorait az énekesnő.

A 16 dalos album a store.taylorswift.com oldalon lesz elérhető, de mivel ez az énekesnő 8. stúdiólemeze, mwgjelenik 8 darab ’deluxe’ CD kiadás és szintén 8 darab ’deluxe’ bakelit is, mindegyiken +1 bónusz track-kel, egyedi borítóval, fotókkal és vizuállal.
Valamint szintén éjfélkor megjelenik az egyik dal, a ’cardigan’ videoklipje is, amit az énekesnő maga írt és rendezett, sőt, a vírus miatti távolságtartás okán a sminkjét és a haját is saját maga készítette el!


Reader's opinions

Leave a Reply