Együtt énekelt Michael Bublé, Justin Bieber és Avril Lavigne! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00


Együtt énekelt Michael Bublé, Justin Bieber és Avril Lavigne!

Written by on 2020.04.28.

Kanada sztárjai is beszálltak a közös karantén-éneklésbe!


Az elmúlt hetekben rengetegszer bizonyították már be hírességek itthon és külföldön egyaránt, hogy habár fizikailag vannak is falak köztünk, a szíveink mégis összeérnek.
Az április 18-i One World: Together At Home rendezvény után most Kanada színe-java fogott össze és rendezett online koncertet vasárnap este Stronger Together, Tous Ensemble néven, hogy köszönetet mondjanak az egészségügy munkatársainak és adományokat gyűjtsenek az ország élelmiszer bankjának, így segítve a Covid-19 elleni küzdelemet.

Az akcióhoz olyan nevek csatlakoztak, mint Bryan Adams, Avril Lavigne, Justin Bieber, Michael Bublé és még rengeteg, főleg Kanadában ismert előadó, akik egy közös produkciót is készítettek, együtt énekelték el Bill Withers dalát, a Lean On Me-t.A videó elején egy üzenet látható:

„A nagyszerű Bill Withersnek. Köszönjük a szavaidat és az inspiráló üzenetet. Hálásak vagyunk, hogy a zenével vezetsz minket a szükség idején. A zenei örökséged rajtunk keresztül él tovább.”


Mások pedig speciális üzenettel és köszönettel készültek, például Celine Dion, Ryan Reynolds, a Cirque de Soleil társulata vagy az ország miniszterelnöke, Justin Trudeau.


Reader's opinions

Leave a Reply