Programajánló - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

BUDAPEST UPDATE

06:00 07:00

JELENLEGI MŰSOR

BUDAPEST UPDATE

06:00 07:00


Programajánló

Written by on 2020.02.29.

A Reggeli Manna műsorvezetői, Petra és Dóri péntekenként mindenféle izgalmas programot gyűjt össze nektek, hogy értékesen teljen a hétvége!


Természet

Hóvirág ünnep lesz az Alcsúti arborétumban! A 2 és fél hektáron elterülő hóvirágmezőn 24 fajtában gyönyörködhetünk, hétfőtől vasárnapig 10-16 óra között várja a park a látogatókat.


Gasztro

Aki egy igazán exkluzív vacsorát szeretne elkölteni, annak a Gléda Vendéglő SÉFASZTAL nevű rendezvényét ajánljuk, ahol 8 séf által készített, igazán különleges menüt fogyaszthatunk el szombat este. A legendás Arany János utcai Retro Lángos hamarosan bezár, de előtte még tartanak egy hatalmas bulit pénteken és szombaton, amit a felújításra utalva Buldózer Partynak neveztek el. A lángos után pedig átsétálhatunk a New York Palotába, ahol szombat este a Badacsony New Yorkban eseményen a badacsonyi borvidék borai mutatkoznak be.


Kultúra

Vasárnap fotográfiai workshopot tartanak a Mai Manó házban, amin gyerekek és felnőttek egyaránt részt vehetnek, külön-külön és közösen is alkothatnak. A workshop az Egy álom anatómiája – Építészeti illúziók és városutópiák Örményországban című kiállításuk köré csopotrosul és a közösségi és személyes terek vizsgálatával, építészeti örökségekkel és a térlátással foglalkozik. Szintén vasárnap kezdődik, de egészen a jövő hét végéig tart a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, ahol különböző színházi programok, táncelőadások vagy koncertek közt találhatják meg a kedvükre valót fiatalok és régebb óta fiatalok egyaránt.


Kényeztetés

Szökjön ki egy fürdőbe akciót rendez a Magyar Fürdőszövetség a szövőév alkalmából. Február 29-én országszerte 26 fürdő várja 50% kedvezménnyel és programokkal a vendégeket.

Ha többet szeretnél megtudni a programokról, hallgasd meg Petra és Dóri ajánlóját!


Reader's opinions

Leave a Reply