Bob Marley családja is odavan a One Love újragondolt verziójáért - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

CSALÁDI MANNA

07:00 11:00

JELENLEGI MŰSOR

CSALÁDI MANNA

07:00 11:00


Bob Marley családja is odavan a One Love újragondolt verziójáért

Written by on 2020.08.11.

A dal az Oakley sportmárka kampányának egyik dala, ami a sport szeretetét népszerűsíti.


Bob Marley családja maximálisan támogatja az Oakley új kampányát, amiben inspiráló remake-et készítettek Marley ikonikus dalából, a One Love-ból. A zenész családja választotta ki az amerikai születésű, brit és jamaicai gyökerekkel rendelkező énekes-dalszövegírót, Celeste-et, hogy elénekelje a dalt, aminek a legutóbbi brit Rising Star győztese életteli lendületet adott. Az Oakley-val való együttműködés során a család hozzájárult, hogy néhány versszakot újraírjanak a márka által szponzorált sportolók szemszögéből, mint például a WNBA játékos Diamond DeShields, a gördeszkás Ryan Sheckler, a paralimpiai síelő Oksana Masters, az ausztrál biciklista Caroline Buchanan vagy a brazil szörfös Ítalo Ferreira. Az Oakley egy modern idők-beli szerelmes dalnak nevezte az új verziót, ami megmutatja a sport erejét, ami összehozza az embereket világszerte.

A sportnak megvan az az ereje, hogy megmozgassa az érzelmeket akár sportoló vagy, akár szurkoló. Ebben a bizonytalan időben szerettünk volna rávilágítani a sportnak erre az oldalára és egy pozitív üzenetet közvetíteni” mondta Ben Goss, az Oakley marketingigazgatója. Ahogyan megmutatjuk, hogy mi vezérel minket és a sportolóinkat, a sportnak ez a fajta szeretete, azt reméljük, hogy pozitív hatást tehetünk és felemelhetjük a közösségeket ebben a nehéz időben.”A Marley család számára az Oaekly-val együtt dolgozni olyan lehetőség volt, ami miatt úgy gondolják, az édesapjuk is izgatott lett volna. „A sport, különösen a foci az apukám második szerelme volt a zene után, egész életében nagy örömet okozott neki” mondta Ziggy Marley. „A világnak nagy szüksége van most szeretetre, mi pedig nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy az Oakley-val dolgozunk együtt és újraértelmezhetjük a One Love-ot, hogy az új generációnak is sokatmondó legyen akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.” Az 1977-ben kiadott dal Marley egyik legikonikusabb dala, amit az egész világon finom dallamáról és inspiráló szövegéről ismernek ami szeretetre, elfogadásra és egységre hív.

„A világ egy bizonytalan és ijesztő hely most, a One Love pedig annyira pozitív, felemelő dal, amitől mindenkinek jó érzése támad” mondta Cedella Marley. „Úgy éreztük ez a tökéletes idő arra, hogy egy új verzióban osszuk meg a dalt, ami emlékezteti az embereket arra, hogy mindannyiunknak ugyan olyan szenvedélye és sikerei vannak, és mindannyiunknak szüksége van szeretetre. Jó látni, hogy mennyire kedves ez a dal még mindig az embereknek és az üzenet mennyire erős.”

Bob Marley idén lenne 75 éves, az emlékére a család több dologgal is előrukkolt, ebbe a sorba tartozik az Oakley-val való együttműködés is. A dal elérhető Spotify-on és Apple Musicon, a hozzá készült videó pedig YouTube-on az Oakley.com-on.Reader's opinions

Leave a Reply