Még idén érkezhet az AC/DC új albuma - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00


Még idén érkezhet az AC/DC új albuma

Written by on 2020.10.02.

Szeptember 30-án új zenekari fotóval jelentkezett a legendás együttes, amivel a hónapok óta tartó találgatások nagy részének véget is vetettek.

Már egy ideje pletykáltak arról, hogy ismét eredeti felállásban próbál az AC/DC, Twitter-bejegyzésükből pedig kiderül, hogy Brian Johnson valóban visszatért, ráadásul a zenekar 17. albuma is úton van már.

A #PWRUP feltehetően az új album címére ad utalást, további hivatalos információ azonban még nincs a készülő anyagról. Híresztelések azonban akadnak még: spanyol lapértesülések szerint az első kislemez címe Shot in the Dark lesz, ugyanezen forrás pedig december 7-ére teszi at album megjelenését.

Október 1-jével pedig már komoly kampány is indult, Ausztráliában például plakátokat helyeztek ki az új albummal kapcsolatban:

Még egy kis érdekesség: Ha a Twitteren a #ACDC, a #PWRUP, vagy a #ShotInTheDark hashtaget használjuk, akkor automatikusan megjelenik egy kis villám emoji a bejegyzésünkben, ahogy az általuk tegnap délután megosztott Shot in The Dark teaser tweetjéből is látszik.


Reader's opinions

Leave a Reply