Műsort vezet Lady Gaga - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


Műsort vezet Lady Gaga

Written by on 2020.08.06.

A show-t az Apple music sugározza majd minden pénteken


Lady Gaga bejelentette új show-jának, a Gaga Radio-nak érkezését, ami péntektől lesz elérhető az Apple Musicon. A dance music fókuszú showban együtt dolgozik DJ-kel, producerekkel és másokkal, akik a Chromatica albumját inspirálták.
„Az elmúlt hetekben otthon voltam és különböző módokat eszeltem ki arra, hogyan szolgálhatnám azt, amit úgy hívok, szinguláris globális közösség, ami nagyon kedves a szívemnek és azt gondolom, sokak szívének” mondta Gaga a show-ról. Azon gondolkodtam, hogyan lehetnék valaki, aki hozzájárul a társadalom és a világ működéséhez. Elképesztően izgatott vagyok és izgulok a show miatt és emiatt a lehetőség miatt, hogy minden héten egy elképesztő zenei válogatást játszhatok majd.


(Photo by Greg Allen/Invision/AP, File)


Az első vendége a Chromatica producere, BloodPop lesz. A páros a Chromatica elkészüléséről fog beszélgetni és azokról a kihívásokról, amikkel szembenéztek a munkálatok során.
„A Chromatica nekem egy portál volt, amit ketten megnyitottunk a stúdióban. Úgy voltam ott, hogy ›Oké, tehetség, kreativitás, hang valahonnan fentről, ének valahonnan fentről, csak gyertek belém, mondjátok meg mit mondjak, mondjátok meg mit csináljak ‹, és a legtöbb tényleg kihozta a valódi érzéseimet.” mondja Gaga az első epizódban arról, milyen volt BloodPop-pal dolgoznia. “Tulajdonképpen két dolog van, ami minden áldott napon megtörténhet velem. Vagy írok egy dalt, te pedig ott vagy, hogy megragadd, vagy fent vagyok a teraszon és nem írom meg azt a dalt. Csak bámulom a nyílt eget, sorban gyújtom a cigarettákat és könnycseppeket morzsolok.”

A Gaga Radio-t minden pénteken 2-kor (magyar idő szerint este 8-kor) sugározza majd az Apple Music egy exkluzív DJ mix-szel egybekötve az aktuális vendég által.


Reader's opinions

Leave a Reply