Így emlékezik lánya Kelly Prestonra - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00


Így emlékezik lánya Kelly Prestonra

Written by on 2020.07.13.

Az 57 évesen mellrákban elhunyt színésznőről 20 éves lánya, Ella írt megható posztot a közösségi oldalára.
Ella Instagramon emlékezett meg édesanyjáról miután Kelly Preston július 12-én elhunyt. Egy fotót osztott meg a gyönyörű színésznőről, ami alá a legkedvesebb és legelismerőbb szavakat írta édesanyjáról a John Travoltával közös lányuk.„Soha nem találkoztam senkivel, aki ennyire bátor, erős, gyönyörű és szerető ember volt, mint te” írta Ella. Mindenki, aki ismert vagy csak volt szerencséje valaha a jelenlétedben lenni egyet fog érteni abban, hogy olyan fényed van, ami soha nem szűnik meg ragyogni és ami mindenkit boldoggá tesz körülötted. Köszönet a szeretetedért. Köszönet a segítségedért, és, hogy egy jobb helyjé tetted ezt a világot. Csodálatossá tetted az életet és tudom, hogy folytatni fogod, ahogy mindig. Nagyon szeretlek mama.”
Ella mellett Kellynek és John Travoltának van egy 9 éves fia, Benjamin is. Nem ez az első tragédia a család életében. Az idősebb fiuk, Jett, aki autistaként született még 2009-ben elhunyt egy roham következtében, 16 éves korában. Kelly és John 1991 óta voltak házasok, a színész szintén gyönyörű megemlékezést írt feleségéről.
„Kelly szeretete és élete mindig emlékezetes lesz” kezdte sorait. „El fog tartani egy darabig, hogy a gyerekeimmel legyek, akik elvesztették az anyjukat, úgyhogy a bocsánatotokat kérem, ha nem hallotok rólunk egy ideig. De tudjátok, hogy érezni fogom a kiáradó szereteteket a  hetek és hónapok alatt, amég túljutunk a gyászon.”A család azt is elismerte, hogy Kelly már két éve küzdött a mellrákkal titokban. „Ő választotta, hogy titokban harcol, miközben gyógyszeres kezeléseken esik át, és csak a legközelebbi családtagjai és barátai támogatják. Egy ragyogó, gyönyörű és szeretetteljes ember volt aki mélyen törődött másokkal és mindenhova fényt hozott, ahol csak megjelent.”Reader's opinions

Leave a Reply