Kellemes hangzású dalok a hétvégére - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


Kellemes hangzású dalok a hétvégére

Written by on 2021.01.17.

Két nagyágyú, The Weeknd és Katy Perry dalai is hétvégi kedvenceink között, de befért melléjük egy igazi csiszolatlan gyémánt, Celeste is.

The Weeknd ismét óriási slágerrel jelentkezett, de túl tudja-e szárnyalni a tavalyi Blinding Lights sikerét a Save Your Tears? A dal a 2020-ban megjelent After Hours korongon található, de klipet csak most kapott a szám. Óriási meglepetésre a márciusi Grammy-gálán nem érintett The Weeknd, ugyanis egyik kategóriában sem jelölték a tavalyi hihetetlen sikerek ellenére, ezért ő korruptnak is nevezte a díjátadót.

Katy Perry-től megszokhattuk már, hogy videói kivétel nélkül jól összerakott sztorit foglalnak magukba, és általában a látványra is adnak a készítők. Legújabb klipjében Katy (Zoey) a Földet próbálja megmenteni az önpusztítástól egy csapat kékre festett földönkívüli társaságában – a videó bizarr világa nem áll távol az énekesnőtől, a hozzá tartozó dal pedig kifejezetten slágergyanús.

Celeste debütáló albuma január 29-én érkezik, az eddig megjelent számai alapján pedig megéri a várakozást. A Love Is Back című dala kifejezetten kellemes hangzású, az 26 éves amerikai énekesnő hangja pedig tökéletes alapanyag szuper R&B és jazz dalok születéséhez, így ha még nem ismernétek őt, most épp az ideje belehallgatni!


Reader's opinions

Leave a Reply