Katy Perry nem támogatja Kanye Westet az elnökválasztáson - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Katy Perry nem támogatja Kanye Westet az elnökválasztáson

Written by on 2020.07.13.

Az énekesnő szerint ebbe a pozícióba olyan való,
akinek van tapasztalata.


Katy Perry egy interjúban beszélt a nemsokára megjelenő új albumáról, a várandósság időszakáról, a kutyája szülinapjáról, és persze a mindenkit foglalkoztató kérdés sem maradt el: „Mindenki tudja, hogy 2020 messze a legőrültebb év…Mit gondolsz, Kanye Westnek sikerülne még őrültebbé tennie azzal, ha elnök lenne?Az énekesnő nem rejtette véka alá a véleményét: „Azt hiszem ahogy visszanézünk levonhatjuk azt a következtetést, hogy ez a feladat olyasvalakihez passzol, akinek van tapasztalata, ez a hivatása” válaszolta.
Azt gondolom, láttunk már olyanokat és megtanulhattuk ezekből a tapasztalatokból, hogy ha nem olyanok vannak ebben a pozícióban, akiknek ez a hivatása akkor a dolgok kicsit vadak lesznek” tette hozzá Perry. „Nagyon szeretem Kanye-t” mondta. „Csodálatos ember. Csak tudjátok, szeretem, mint művészt. Azt hiszem nagyon megosztó mint művész és egy igazi beszélgetés-indító mint előadó. Ez az, amit igazán szeretek benne.”

Eddig a témában megszólaló hírességek többsége Parry véleményét osztotta, Elon Musk volt az, aki nyíltan és szinte azonnal biztosította Kanye-t a támogatásáról, mi pedig kíváncsian várjuk a további fordulatokat!Reader's opinions

Leave a Reply