Érkezik Katy Perry új albuma! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00


Érkezik Katy Perry új albuma!

Written by on 2020.08.27.

A popsztárt ennek kapcsán kérdezte a Rolling Stone magazinújságírója


„Nem feltétlenül javaslom, hogy egy időben adjon ki egy új albumot és hozzon világra egy gyereket” mondja nevetve a már terhessége vége felé járó énekesnő a Zoomon keresztül adott interjúban. Mind a kisbabája, mind az ötödik stúdióalbuma, a Smile nagyjából egy időre várható és hasonló kihívásokkal állította szembe Perryt a felkészülés során egy olyan időszakban, amikor az emberek be vannak zárkózva egy világjárvány miatt. „De ez egy szokatlan körülmény egy szokatlan évben” folytatta.

Témáját tekintve a Smile tökéletesen passzol ehhez az időszakhoz: Katy kimászott a sötétségből, amit a mára már vőlegényével, Orlando Bloommal való, szerencsére rövid életű szakítás után érzett 2017-ben. Ebből az érzésből született a Whitness című albuma ugyan ebben az évben, melynek vezető dalán, a Chained to the Rhythm-ön érződik a választás okozta keserű szájíz.A Smile-ban remekül ki van egyensúlyozva a szívájdalom és a remény, az utóbbira fektetve nagyobb hangsúlyt. „Azt mondogatom, így most mindenki nyer: amég a rajongóknak lesz egy új lemeze, nekem lesz egy kisbabám. Szóval mindenki boldog!” Elmondta, hogy a remény egy fontos alkotóeleme a lemeznek és reméli, a közönséget is átjárja majd ez az érzés, amikor hallgatják a dalokat.

Az interjúban Perry arról is beszélt, milyen az élete március óta beleértve azt is, hogy az utolsó simításokat végzi az albumán, miközben a stúdió és az autója is a hálószobájává változik. Értékelte azt is, hogyan növekedett előadóként, hogyan vált Kety Perryvé miközben még mindig rajong a táborozásért és mit jelent számára politikailag aktív szerepet vállalni nyilvános szereplőként és menni előre.


Az album augusztus 28-án jelenik meg. Beharangozóként két dalt már ismerhetünk róla, a Daisies és Smile című dalok pár hónappal ezelőtt már bemutatásra kerültek, illetve az albumon helyet kap két korábban megjelent önálló dal, a Never Really Over és a Harleys in Hawaii is.


Reader's opinions

Leave a Reply