Filmet készítenek Whitney Houston életéről - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Filmet készítenek Whitney Houston életéről

Written by on 2020.04.23.

„Egészen tinédzser korától kezdve ismertem Whitney-t a korai, tragikus haláláig, és ismerem az egész Whitney Houston történetet, ami még nem lett elmondva” – nyilatkozott Clive Davis veterán zenei producer, aki jelen volt az énekesnő életében mind szakmai, mind baráti oldalról, és aki most a filmen dolgozik.A mozi, ami az énekesnő élettörténetét fogja bemutatni onnantól kezdve, hogy elkezdett a zenével foglalkozni egészen a tragikus haláláig, egy vidám, érzelmes és olykor szívbemarkoló ünneplése lesz minden idők legnagyobb női R&B pop énekese életének és zenéjének, az ismeretlenségtől egészen a legnagyobb csillagok közé emelkedésig.
A forgatókönyvért az Oscar-díj jelölt Anthony McCarten felel, akinek olyan produkciók fűződnek a nevéhez, mint A legsötétebb óra, a Bohém rapszódia vagy A mindenség elmélete. McCarten elmondta, olyan filmet akar csinálni, ami zenében gazdag, nincsenek benne tabuk és végre bemutatja a teljes képet Whitney-ről. Ugyanakkor azt is elmondta, hihetetlenül szerencsésnek érzi magát és a stábot, hogy olyan emberek támogatását és segítségét élvezhetik, akik Houstont a legjobban ismerték. „Szorosan együtt dolgozom mindannyiukkal, hogy hitelesen mondhassam el egy rendkívüli tehetség páratlan történetét.”

A készülő produkció egyenlőre az ’I Wanna Dance With Somebody’ munkacímet viseli, bemutató időpontjáról és a szereplőgárdáról még nincs hír.Reader's opinions

Leave a Reply