Exkluzív dalpremier a Manna FM-en! - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

00:00 06:00


Exkluzív dalpremier a Manna FM-en!

Written by on 2020.10.05.

Hétfőn a BSW, azaz Sziklai Mátyás „Meklód” és Ferenczei Gábor „Gaben„, illetve Berkes Olivér voltak a Manna Lányok vendégei, ahol legújabb közös szerzeményüket is bemutatták.

Különleges adásnak lehettek fültanúi a Manna FM hallgatói, hiszen itt hallhatták először a BSW és Berkes Olivér közös számát. Bár a srácok korábban sosem találkoztak, csak egymás munkásságát ismerték, hamar egy hullámhosszra kerültek, és saját bevallásuk szerint nagyon élvezték a közös munkát.

„Csináltunk már nagyon sok közreműködést, – nyilván mindegyiket szerettük – de ennél az Olivéres közreműködésnél érezzük azt, hogy ez tényleg egy közös projekt, nem csak amibe beszálltunk két rapversével, hanem amibe mindenki odatett mindent. Rajtam kívül.” – mesélte viccelődve Gaben.

A Nem volt szép című dalhoz tartozó videoklip 15:00-kor debütált a YouTube-on, így ha lemaradtatok volna róla, már ott is elérhető. A klip és a szám mondanivalóját nem lőnénk le szívesen, itt mind a zenét, mind a beszélgetést meg tudjátok hallgatni.


Reader's opinions

Leave a Reply