Duffy új dallal jelentkezik ’a szebb napok reményében’ - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

VALÓDI NŐK

07:00 10:00


Duffy új dallal jelentkezik ’a szebb napok reményében’

Written by on 2020.06.19.

A nyilvánosság elől hosszú időre eltűnt sztárnak a „River in the Sky” már a második önálló dala 2020-ban.
A lágy, zongora vezette dalban a walesi énekesnő arról énekel, hogy egyedül van, félve a sötéttől, majd ahogy ezzel megbirkózik, elképzel valakit, aki meglátogatja, hogy megóvja.
“As I walk this life/Doubt on my mind/I pray to fly, burden-free, She covers me so patiently, as I learn to deal with the pain”  – énekli. (Ahogyan élem az életem/kétségek közt/Imádkozom, hogy repüljek, terhek nélkül, Ő betakar oly’ gyengéden, miközben megtanulok megbirkózni a fájdalommal.)Az énekesnő Instagramon osztotta meg a dalt, a szebb napok eljövetelének dedikálva.
Miután hosszú időre eltűnt a közönség elől, Duffy februárban nyilvánosságra hozta azt a szörnyű traumát, amiben része volt: elrabolták, több napon keresztül fogva tartották és erőszak áldozata is lett. Áprilisban így írt egy blogposztban az eseményekről: Sosem tudtam biztosan, hogy el fogok-e jutni odáig valaha, hogy ezt tegyem, de örülök, hogy itt vagyok. Nem mindenkinek van meg az a kiváltsága, hogy képes legyen beszélni úgy, ahogy én teszem most.”


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@duffy által megosztott bejegyzés,


Reader's opinions

Leave a Reply