Bon Jovi új dalával protestál George Floyd-ra reflektálva - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Bon Jovi új dalával protestál George Floyd-ra reflektálva

Written by on 2020.07.16.

Bon Jovi reagál George Floyd halálára, az ezt követő tüntetésekre és Amerika történelmének erre a pillanatára a band új dalával, az American Reckoning-gal.
„Úgy írtam ezt a dalt, mint a történelem egy szemtanúja” mondta John Bon Jovi egy nyilatkozatában. Azt hiszem, hogy az előadók legnagyobb ajándéka, hogy képesek használni a hangjukat, hogy beszéljenek azokról a kérdésekről, amik mindenkit mozgatnak.”„America’s on fire/There’s protests in the streets/Her conscience has been looted/And her soul is under siege/Another mother’s crying as history repeats/I can’t breathe.”
(Amerika lángokban/Tüntetések szerte az utcán/A lány portását kifosztották/a lelke pedig ostrom alatt/Egy másik anya zokog, ahogy a történelem ismétlődik/Nem kapok levegőt.)
– szól a dal, mielőtt pontosan leírná Floyd halálát: “God damn those eight long minutes/Laying face down in cuff on the ground/Bystanders pleaded for mercy/As one cop shoved a kid in the crowd/When did a judge and jury/Become a badge and a knee on these streets?”
(Az az Istenverte nyolc hosszú perc/Arccal lefelé, bilincsben feküdve. a földön/Az arra járók kegyelemért könyörögtek/Ahogy egy zsaru ellökött egy gyereket a tömegben/Mikor lett a bíróság és az esküdtszék/Egy jelvény, amitől letérdelsz az utcán?)

A banda és a kiadó a dal letöltésének bevételeiből egy alapítványt fognak támogatni. Habár az album többi része már készen van, az American Reckoning is helyet kap az együttes legújabb nagylemezén, amit Bon Jovi 2020 címet viseli és aminek a megjelenése május 15-ről őszre csúszott a koronavírus járvány miatt.
Reader's opinions

Leave a Reply