1317 palack tisztítószer adomány a tisztaságért - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


1317 palack tisztítószer adomány a tisztaságért

Written by on 2020.05.27.

1317 palack tisztítószer adomány a tisztaságért


A CYCLE a számos segélyszervezeteket támogatott az újrahasznosított alapanyagból készült tisztítószerével és most csalatkozott a Manna FM segélykampányához is.

Világszerte egyre nagyobb az igény a háztartási tisztítószerek iránt –  ezt prognosztizálta egy nemzetközi piackutatás a következő néhány évre még 2020 januárjában, nem is sejtve, hogy az előrejelzés csupán pár hónap alatt beigazolódik. A járvány globális kiterjedésével az otthonaink tisztaságának igénye is felértékelődött és egyre nagyobb azok aránya, akikben tudatosul: saját egészségünk védelme együtt jár környezetünk állapotának védelmével. A Manna FM segélykampányához örömmel csatlakozott a CYCLE.

2019 nyarán került a polcokra a magyar innováció, ami a hatékonyság, az egészségünk és a fenntarthatóság igényét is szem előtt tatja. A CYCLE tisztítószerek alapanyaga a szennyvíztisztítás után visszamaradt biomassza, amiből a termék fő komponenseit, organikus savakat, ezen belül ecetsavat, valamint újrahasznosított vizet nyernek ki.



Sajnos sokan hiányát szenvedik az alapvető tisztítószereknek, ezért a elsősorban idősotthonokat, átmeneti otthonokat, de még állatvédő szervezeteket is támogatott a CYCLE összesen 1317 palack tisztítószerrel.

Az adományok kedvezményezettjei a Budapest Bike Maffia, A remény kora gyermekvédelmi Alapítvány, a Napsugaras Ősz Alapítvány, valamint a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány. A Budapest Bike Maffia közösségi oldalán köszönte meg a tisztítószer adományokat. Az 1008 palack tisztítószer a szociális ellátásban, idősek gondozásában tevékenykedők számára lett kiosztva, akiknek most sokszorosan kell a segítség.



Most a Manna FM „Szól a Manna, száll a segítség” jótékonysági kampányához csatlakozott a CYCLE, amelynek keretében május 25-től összesen húsz rászoruló család kap többek között élelmiszerekből, vitaminokból, tisztítószerekből álló segélycsomagot. A Manna FM rengeteg megkeresést kapott, mivel a vírus okozta gazdasági helyzet miatt olyan emberek is segítséget kértek, akik amúgy nem tették volna, azonban most a munkahelyük elvesztése miatt egyik napról a másikra élnek. Érkeztek speciális kérések is, például egy bicikli és egy paróka igénye is felmerült, amit a rugalmas adományszervező csapatnak szintén sikerült teljesíteni. A kampányról filmek is készülnek, amelyek hamarosan láthatóak lesznek a Manna FM és a CYCLE közösségi oldalain is.


Reader's opinions

Leave a Reply