Szőrmentén lesz csak fesztivál, de a nagyok bedőltek - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

BUDAPEST UPDATE

06:00 07:00

JELENLEGI MŰSOR

BUDAPEST UPDATE

06:00 07:00


Szőrmentén lesz csak fesztivál, de a nagyok bedőltek

Written by on 2020.07.31.

A miniszterelnök szerint kockázatos volna az enyhítés, nem szabad feladni a tervszerű, higgadt, kiszámítható védekezést. Orbán Viktor a közrádióban azt mondta, hogy a legnagyobb veszély az, hogy külföldről hurcoljuk be a kórokozót. Ezért azt kéri, hogy aki külföldre utazik, fokozottan figyelje az országok kockázati besorolását.

Elmarad a nyár végére tolt fesztiválok többsége, hiszen augusztus 15-e után sem lehet ötszáz főnél nagyobb zenés téncos rendezvényeket tartani.A létszámkorlátot azonban többen is kihasználják., A Mátra Sóstói Fekete Zaj szervezői szerint eddig is családias volt a rendezvényük, a létszámlimittel pedig még inkább az lesz. A nyár végére tervezett fesztiválok közül például a Szegedi Ifjúsági Napok, az EFOTT, a Fishing on Orfű, a Paloznaki Jazzpiknik és a STRAND Fesztivál is bejelentette már, hogy idén nem tartják meg.

A fellépő zenészek garázskoncerteket tarthatnak, amiért elvileg akkora gázsi jár, amennyit egy rendes fellépésen kaphattak volna, de a Tankcsapda például koncertkörútra indul augusztus második felében – de betartják az 500 fős létszámkorlátot. 


Reader's opinions

Leave a Reply