Koronavírus összefoglaló pénteken - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Koronavírus összefoglaló pénteken

Written by on 2020.06.05.

Újabb 16 fertőzöttet találtak és három újabb áldozata van a járványnak idehaza, de azaktív fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma folyamatosan csökken – jelentette ma reggel a Koronavírus Sajtóközpont. Majdnem négyezer az összes regisztrált fertőzött és 540 fölött jár a halálos áldozatok száma. 

Brazíliában és Mexikóban is rekordot döntött a koronavírus egy nap alatt regisztrált halálos áldozatainak száma – közölték a két ország egészségügyi hatóságai.

Ezzel Brazília átvette Olaszország helyét a halálozási listában. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság után már itt haltak meg a legtöbben a koronavírus-járvány miatt, írja a CNN.

Összesen eddig 1 850 000 fertőzöttet és több mint 107 ezer halottat tartanak számon az országban. A koronavírus által leginkább érintett ország továbbra is messze az Egyesült Államok. Noha a vírus terjedése lelassult, a szakértők aggódnak, hogy a rasszizmus és a rendőri brutalitás elleni, múlt hét óta tartó tüntetések nyomán ismét fel fog lángolni a járvány.


Reader's opinions

Leave a Reply