Koronavírus összefoglaló kedden - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MAGYAR ZENEI ÓRA

23:00 24:00

JELENLEGI MŰSOR

MAGYAR ZENEI ÓRA

23:00 24:00


Koronavírus összefoglaló kedden

Written by on 2020.03.31.

Részletes adatokat közölt a járványban elhunytakról a Koronavírus Sajtóközpont. A nemüket, az életkorukat és azokat a betegségeket is közzétették, amelyekben szenvedtek. Ez alapján legfiatalabb elhunyt személy egy 38 éves férfi, a legidősebb pedig egy 94 éves férfi volt. A listából kiderült, hogy öten szív és érrendszeri betegségben szenvedtek, az egyik elhunytnak rosszindulatú daganata volt, volt köztük aki vesettranszpantált és cukorbeteg volt. A legfiatalabb, 41 éves női áldozat csupán magas vérnyomással küzdött. 
A koronavírus.gov.hu oldalon hamarosan területi bontásban, megyei adatokkal is szolgálnak egy korábbi közlemény szerint. 

Több gyerek és fiatal is van a regisztrált fertőzöttek között – mondta el az országos tisztifőorvos. Az állapotuk különböző, de van akinek segíteni kell abban, hogy a légzése megfelelő legyen. Müller Cecília azt is elmondta, hogy új eljárásrendet alakítanak ki a tesztelésre. Ha gyanú merül fel valakiben, akkor a háziorvost hívja, aki a megerősített gyanú esetén kérheti a vizsgálatot. Kórházba csak az kerül, aki fullad és lázas, tehát felügyelet kell az állapotához. 

Mára 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb, több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Hárman meggyógyultak .- közölte a koronavírus.gov.hu oldal. 14 ezernél jár az elvégzett tesztek száma. 


Reader's opinions

Leave a Reply