Így állunk a vírussal pénteken - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA SELECTION

18:00 21:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA SELECTION

18:00 21:00


Így állunk a vírussal pénteken

Written by on 2020.06.26.

Továbbra is csökken az aktív fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma, koronavírus-betegségben szenvedő emberből már kevesebb mint kilencszáz van idehaza – közölte ma délelőtt a koronavirus.gov.hu. Ma reggelig négy újabb fertőzést igazoltak és elhunyt egy idős beteg.

Több szomszédos országban is nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma. Jelenleg Ukrajnában terjed a leggyorsabb ütemben a járvány, az elmúlt egy napban csaknem ezer új beteget regisztráltak, az azonosított fertőzöttek száma így meghaladta a 40 ezret. Romániában tegnap 460 új esetet jelentettek, jelenleg több mint 5800 aktív fertőzöttet tartanak számon.

Világszerte tovább súlyosbodik a koronavírus-járvány, az igazolt fertőzöttek száma a jövő héten várhatóan átlépi a tízmilliót, a halálos áldozatoké pedig az 500 ezret – figyelmeztetett az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója. Leszögezte azt is: a világjárvány után nem lenne szabad visszatérni a korábbi állapotba, a világnak „új normalitást” kellene kialakítania, tisztességesebb, zöldebb körülményeket teremtve


Reader's opinions

Leave a Reply