Így állunk a vírussal csütörtökön - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

BUDAPEST UPDATE

06:00 07:00

JELENLEGI MŰSOR

BUDAPEST UPDATE

06:00 07:00


Így állunk a vírussal csütörtökön

Written by on 2020.06.25.

Kilenc újabb fertőzöttet regisztráltak ma reggelig, egy újabb halottja van a járványnak idehaza – közölte a koronavírus sajtóközpont. Ezzel 4100-nál is több fertőzöttje van a járványnak idehaza és a vírus 577 ember halálát okozta. Az aktív fertőzöttek száma és a kórházban ápoltaké is folyamatosan csökken. 

Mától szigorított a beutazási szabályokon Horvátország. Az utóbbi napokban megugrott a fertőzöttek száma, az ottani hatóság szerint pedig az új esetek egy része behurcolt fertőzés. A Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Koszovóból és Észak-Macedóniából érkezőknek két hét kötelező karanténba kell vonulniuk, a magyarokat és az átutazóban lévőket nem érinti a korlátozás.

Franciaországban a nyitás után pár nappal bezártak néhány iskolát, mert fertőzésgócok kialakulásától tartottak.

Két hónap óta a legtöbb új koronavírus-fertőzöttet regisztrálták az Egyesült Államokban, csaknem valamennyi államban emelkedett az új fertőzéses esetek száma. A legtöbb fertőzöttet Kaliforniában, Texasban és Floridában azonosították. AZ ország a vírus által leginkább sújtott a világon, több mint 2 millió 300 ezer az igazolt fertőzöttek száma. Néhány államban visszavezették a karanténkötelezettséget. 


Reader's opinions

Leave a Reply