Csütörtök óta nő az aktív fertőzöttek száma - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Csütörtök óta nő az aktív fertőzöttek száma

Written by on 2020.07.27.

Tizenhárom új fertőzöttet találtak ma reggelig, ugyanennyivel nőtt az aktív fertőzöttek száma. A hazai koronavírus-járványnak nincs újabb áldozata.  Nőtt a fertőzés miatt kórházban ápoltak száma is. 

Világszerte gyorsan terjed a koronavírus-fertőzöttek száma, így az már meghaladta a 16 milliót. A halálos áldozatok száma átlépte a 645 ezret. Több mint 9 millió 260 ezren viszont már meggyógyultak. A legtöbb beteg továbbra is az Egyesült Államokban van, ahol 4 millió 200 ezren kapták el a vírust. Brazíliában 2 millió 400 ezer fertőzöttről tudni, de Indiában is több mint 1 millió 300 ezer a beteg.

Ausztria mától szigorította a beutazási feltételeit. A korlátozások azokat érintik, akik a koronavírus szempontjából kockázatot jelentő országok valamelyikéből kívánnak belépni. Az új szabályok, a járvány szempontjából stabilnak számító Magyarországra nem vonatkoznak. Akik viszont az érintett országokból jönnek, azoknak rendelkezniük kell egy 3 napnál nem régebbi negatív PCR-teszttel. Annak hiányában házi karanténra kötelezhetők, és két napon belül saját költségükre kell elvégeztetniük a koronavírus-tesztet.


Reader's opinions

Leave a Reply