Péntek - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

JELENLEGI MŰSOR


Péntek

MANNA WORLD

21:00Péntek

21:00Péntek

A Manna FM-en éjszaka a zenék mellett a Public House Média ismeretterjesztő angol nyelvű podcastjai szólnak, valamint válogatás a Reggeli Manna legszórakoztatóbb pillanataiból.

Tovább

BUDAPEST UPDATE

06:00Péntek

06:00Péntek

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

VALÓDI NŐK

07:00Péntek

07:00Péntek

Minden hétköznap reggel 7 és 10 óra között Balázs Andrea, Pálfi Éva, és Argyelán Kriszta ébreszti a Manna FM hallgatóit. 3 karakteres, saját jogán sikeres NŐ fedi fel legbizalmasabb titkait úgy, hogy közben segíti a nőket ebben az  extrém gyorsan változó világunkban magabiztosan eligazodni. Hölgyeim, töltsétek velünk a reggelt, biztosak lehettek benne, hogy csupa mosoly lesz a tükör, ha belenéztek ;)

Tovább

10:00Péntek

Mannasztikus zene, különleges összeállításban: újdonságok, amelyeket talán még nem is hallottál, napi sztárok, zenei naptár toplistás dalokkal,  lounge zenével, és party klasszikusokkal. Itt mindig hallhatsz valami érdekeset, vagy olyat, amit eddig nem is tudtál…

Tovább

13:00Péntek

A Palikék Világa by Manna három különböző személyiség köré épülő videós podcast sorozat, melyben Palik László és két szerkesztő kollégája, Dombovári Vanda és Wágner Tamás vár érdekes vendégekkel és változatos tartalmakkal. Érzelmek, meglepetések, fordulatok váltják egymást az éterben és Paliék Pilága By Manna social média felületein.  

Tovább

14:00Péntek

Manna Délután, Péter Petrával, minden hétköznap déután 2 és 6 óra között. Információk, zenei hírek, dalpremierek, közös főzés, játék és sok-sok érdekesség.  

Tovább

CINEMANNA

18:00Péntek

18:00Péntek

Minden, amit tudni akartál a filmek világáról…de sosem merted megkérdezni. Izgalmas beszélgetések színészekkel, rendezőkkel, a filmvilág szereplőivel, sztorik, filmek, kritikák és vélemények! A mikrofonnál Dudás Viktor filmszakértő és vendégei. Dudás Viktor szakmai karrierjében a rádió, a rádiózás is szinte a kezdetektől jelen van. 2004-2008 között az ország akkor vezető kereskedelmi rádiójában, a Danubius Rádióban minden héten jelentkezett a filmvilág híreivel. Sokan a mai napig így ismerik, mint „Viktor Dudikoff, a Danubius Rádió Mozi-nindzsája”. Majd 2007-2009 között a Radio Café hetente jelentkező Filmtabletta című műsorának volt műsorvezetője. 2012-ben a Lánchíd Rádió filmes műsorában is közreműködött.

Tovább

19:00Péntek

Panna, Csajok, Satöbbi Egy igazi beszélgetős műsor Pannával és vendégeivel, melynek nem titkolt célja, hogy a 40+-os női hallgatókat érdeklő témákat feszegessen, hiszen nagyon sok mondanivalója van ennek a korosztálynak, ami mindenki számára érdekes és értékes lehet. A műsor videós formában a Panna, csajok, satöbbi YouTube csatornán is elérhető. https://www.youtube.com/channel/UCw8mR6OWZYmFwQFLkJlgBdw

Tovább

BUDAPEST UPDATE

22:00Péntek

22:00Péntek

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

MAGYAR ZENEI ÓRA

23:00Péntek

23:00Péntek

Korokon és stílusokon átnyúló ismert és kedvelt hazai slágerekből álló zenei összeállítás.

Tovább