Hétfő - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA WORLD

21:00 22:00


Hétfő

MANNA WORLD

00:00Hétfő

00:00Hétfő

A Manna FM-en éjszaka a zenék mellett a Public House Média ismeretterjesztő angol nyelvű podcastjai szólnak, valamint válogatás a Reggeli Manna legszórakoztatóbb pillanataiból.

Tovább

BUDAPEST UPDATE

06:00Hétfő

06:00Hétfő

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

VALÓDI NŐK

07:00Hétfő

07:00Hétfő

Minden hétköznap reggel 7 és 10 óra között Balázs Andrea, Pálfi Éva, és Argyelán Kriszta ébreszti a Manna FM hallgatóit. 3 karakteres, saját jogán sikeres NŐ fedi fel legbizalmasabb titkait úgy, hogy közben segíti a nőket ebben az  extrém gyorsan változó világunkban magabiztosan eligazodni. Hölgyeim, töltsétek velünk a reggelt, biztosak lehettek benne, hogy csupa mosoly lesz a tükör, ha belenéztek ;)

Tovább

10:00Hétfő

Mannasztikus zene, különleges összeállításban: újdonságok, amelyeket talán még nem is hallottál, napi sztárok, zenei naptár toplistás dalokkal,  lounge zenével, és party klasszikusokkal. Itt mindig hallhatsz valami érdekeset, vagy olyat, amit eddig nem is tudtál…

Tovább

13:00Hétfő

A Palikék Világa by Manna három különböző személyiség köré épülő videós podcast sorozat, melyben Palik László és két szerkesztő kollégája, Dombovári Vanda és Wágner Tamás vár érdekes vendégekkel és változatos tartalmakkal. Érzelmek, meglepetések, fordulatok váltják egymást az éterben és Paliék Pilága By Manna social média felületein.  

Tovább

14:00Hétfő

Manna Délután, Péter Petrával, minden hétköznap déután 2 és 6 óra között. Információk, zenei hírek, dalpremierek, közös főzés, játék és sok-sok érdekesség.  

Tovább

MANNA SELECTION

18:00Hétfő

18:00Hétfő

Változatos tartalom és Igazi Élet-Öröm-Zene minden hétköznap 12 és 15 óra között a Manna FM-en! Egy igazán gondos válogatás a legmannasztikusabb tartalmainkból!

Tovább

HITEM SZERINT

21:00Hétfő

21:00Hétfő

Péter Petra a műsorban azokat a kérdéseket teszi fel  interjúalanyainak a kereszténységről, amiket eddig nem volt lehetősége megkérdezni. Sok Istent kereső, vagy épp tagadó embert is képvisel az adásokban, és azokat a hallgatókat is, akik talán fel sem mernék tenni kérdéseiket. Az adásokban szó lesz a Teremtésről, Jézus személyéről, a bibliai szexualitásról, a zsidóság és a kereszténység kapcsolatáról, az anyagi világról, a Da Vinci-kódról, és rengeteg kereszténységgel kapcsolatos kérdésről

Tovább

BUDAPEST UPDATE

22:00Hétfő

22:00Hétfő

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

MAGYAR ZENEI ÓRA

23:00Hétfő

23:00Hétfő

Korokon és stílusokon átnyúló ismert és kedvelt hazai slágerekből álló zenei összeállítás.

Tovább