Péntek - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

MANNA DÉLELŐTT

08:00 12:00

JELENLEGI MŰSOR

MANNA DÉLELŐTT

08:00 12:00


Péntek

BUDAPEST UPDATE

07:00Péntek

07:00Péntek

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

MANNA DÉLELŐTT

08:00Péntek

08:00Péntek

Manna Délelőtt, Péter Petrával, minden hétköznap 8 órától! Információk, zenei hírek, dalpremierek, közös főzés, játék és sok-sok érdekesség.  

Tovább

12:00Péntek

Panna, Csajok, Satöbbi Egy igazi beszélgetős műsor Pannával és vendégeivel, melynek nem titkolt célja, hogy a 40+-os női hallgatókat érdeklő témákat feszegessen, hiszen nagyon sok mondanivalója van ennek a korosztálynak, ami mindenki számára érdekes és értékes lehet. A műsor videós formában a Panna, csajok, satöbbi YouTube csatornán is elérhető. https://www.youtube.com/channel/UCw8mR6OWZYmFwQFLkJlgBdw

Tovább

BŐSÉG KOSARA

14:00Péntek

14:00Péntek

Főzés, piacolás, kóstolás, és minden ami gasztronómia.  Putz Attila száguldó riporterként végigjárja a piacokat, éttermeket, fesztiválokat, és ott kifaggatja a séfeket, kofákat, járókelőket mindenről, ami az ízlelőbimbóinkra hatással lehet.

Tovább

MANNA DÉLUTÁN

15:00Péntek

15:00Péntek

Mannasztikus zene, különleges összeállításban: újdonságok, amelyeket talán még nem is hallottál, napi sztárok, zenei naptár toplistás dalokkal, ötórai tea lounge zenével, party klasszikusok. Itt mindig hallhatsz valami érdekeset, vagy olyat, amit eddig nem is tudtál…

Tovább

CINEMANNA

18:00Péntek

18:00Péntek

Minden, amit tudni akartál a filmek világáról…de sosem merted megkérdezni. Izgalmas beszélgetések színészekkel, rendezőkkel, a filmvilág szereplőivel, sztorik, filmek, kritikák és vélemények! A mikrofonnál Dudás Viktor filmszakértő és vendégei.  

Tovább

TŰZOLTÓ LESZEL

19:00Péntek

19:00Péntek

A Tűzoltó leszel műsor célja, hogy különböző szakmákat, hivatásokat és munkákat mutasson be személyes történeken keresztül. Szó lesz karrierről, karrierváltásról, pályákról és pályaelhagyókról, motivációról, önmegvalósításról, személyes indíttatásról és kötelességről. A műsor különlegessége, hogy a műsorvezető külső helyszínen készült interjúkkal egészíti ki a stúdióbeszélgetéseket, hogy az adott szakmát a saját környezetében, akár munkavégzés közben, szinte testközelből mutassa be a hallgatóknak.

Tovább

20:00Péntek

A Palikék Világa by Manna három különböző személyiség köré épülő videós podcast sorozat, melyben Palik László és két szerkesztő kollégája, Konyári Edinka és Wágner Tamás vár érdekes vendégekkel és változatos tartalmakkal. Érzelmek, meglepetések, fordulatok váltják egymást az éterben és Paliék Pilága By Manna social média felületein.  

Tovább

21:00Péntek

Hétfőtől-csütörtökig, este 21-22h között jön a Manna Selection, amely egyfajta gondos válogatás a rádió brandjéhez és küldetéséhez leginkább illeszkedő podcast tartalmakból, amelyeket a médium stratégiai partnere, az Atmedia saját fejlesztésű terméke, a PodPad biztosít. A rádióhallgató értékes beszélgetésekhez jut hozzá az on air műsorfolyamban, illetve bepillantást nyerhet egy jóval szélesebb körű, minőségi tartalom-portfólióba amely a népszerű témák lehető legszélesebb skáláját mutatja be, a pszichológiától kezdve, a gasztronómián keresztül az életmódig. A hallgatók belehallgathatnak többek között Limpár Imre és Riha Zsófia „Lélekhangsáv” című podcastjába, Simonyi Balázs „Alakok” című hangjátékaiba, Kocsis M. Brigitta „Borportré” című beszélgetéseibe, de a Manna Fm műsorvezetője, Péter Petra „Szívemcsücske” című podcastja is megjelenik a műsorban. „A Manna FM mindig is nyitott volt az innovatív megoldásokra, az új lehetőségekre. A podcastok piaca rendkívül dinamikusan fejlődik, kiváló anyagok, tartalmak készülnek ezekre a felületekre is, amelyeket szeretnénk megosztani a lineáris tartalmat fogyasztó hallgatókkal is, értelemszerűen kihasználva a keresztpromóciós lehetőségeket”

Tovább

BUDAPEST UPDATE

22:00Péntek

22:00Péntek

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

MAGYAR ZENEI ÓRA

23:00Péntek

23:00Péntek

Korokon és stílusokon átnyúló ismert és kedvelt hazai slágerekből álló zenei összeállítás.

Tovább

MANNA WORLD

00:00Péntek

00:00Péntek

A Manna FM-en éjszaka a zenék mellett a Public House Média ismeretterjesztő angol nyelvű podcastjai szólnak, valamint válogatás a Reggeli Manna legszórakoztatóbb pillanataiból.

Tovább