Péntek - Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

KANAPÉ

12:00 18:00

JELENLEGI MŰSOR

KANAPÉ

12:00 18:00


Péntek

REGGELI MANNA

06:00Péntek

06:00Péntek

Reggeli Manna - Útravaló egész napra! A Manna FM ébresztő műsora a főváros és környékének legfontosabb híreivel, eseményeivel. A budapesti hírek, közlekedési- és időjárási információk mellett, közéleti tartalmak kerülnek terítékre minden reggel, így a műsor tematikája rendkívül széles. A spektrum: a kultúrától, a filmeken, a sportteljesítményen, a tudományon, az egészségen, a kertészkedésen, és a gasztronómián át, a közösségi szemléletformálás pozitív érzéséig terjed.

Tovább

MANNA DÉLELŐTT

10:00Péntek

10:00Péntek

Manna Délelőtt, Péter Petrával, minden hétköznap 10 órától! Információk, zenei hírek, dalpremierek, közös főzés, játék és sok-sok érdekesség.  

Tovább

ZENEI FINOMSÁGOK

12:00Péntek

12:00Péntek

Különleges zenei csemegék és sztorik, Mannasztikus slágerek.  

Tovább

MANNAPKÖZI

13:00Péntek

13:00Péntek

A Zenei finomságok után, mielőtt belecsapunk a Manna Délutánba, jön a Mannapközi! Egy óra ebéd utáni lazulás Péter Petrával. Ez a Mannapközi.  

Tovább

MANNA DÉLUTÁN

14:00Péntek

14:00Péntek

Mannasztikus zene, különleges összeállításban: újdonságok, amelyeket talán még nem is hallottál, napi sztárok, zenei naptár toplistás dalokkal, ötórai tea lounge zenével, party klasszikusok. Itt mindig hallhatsz valami érdekeset, vagy olyat, amit eddig nem is tudtál…

Tovább

VÉLEMÉNYVEZÉREK

18:00Péntek

18:00Péntek

VÉLEMÉNYVEZÉREK! Minden pénteken 18 órától a 98.6 Manna FM-en  Kembe Sorel-Arthurral és Galler András "Indiánnal" Megosztó, ámde sokakat érintő témák, nézőpontok és vélemények, amelyek néha ütköznek. Ez nem show, nem portré, ez egy VÉLEMÉNY műsor. Ezért hívjuk így: Véleményvezérek.

Tovább

19:00Péntek

Vége a hétnek. Pihenj meg, lazulj le, kapcsolódj ki a Manna FM-el! Eltelt egy újabb hét, adjunk hálát, gondoljuk végig mi történt velünk, és lazítsunk. A Manna FM egész héten veled volt reggeltől estig, érdekes információkkal, izgalmas beszélgetésekkel, és remek zenékkel. Műsorvezetőink röviden megosztják veled, hogy számukra mi volt a héten a kedvenc pillanatuk, mi az amit magukkal visznek a következő hétre. Itt az idő, hogy egy nagy családként, bulizzunk, örüljünk együtt a hétvégének.  

Tovább

LIVE SESSION

21:00Péntek

21:00Péntek

A Manna stúdiójában ismert zenészek és énekes látogatnak el, hogy élőben zenéljenek, és beszélgessenek Tóth Péterrel.

Tovább

BUDAPEST UPDATE

22:00Péntek

22:00Péntek

A főváros és környéke legfontosabb hírei, eseményei.  

Tovább

MAGYAR ZENEI ÓRA

23:00Péntek

23:00Péntek

Korokon és stílusokon átnyúló ismert és kedvelt hazai slágerekből álló zenei összeállítás.

Tovább

MANNA WORLD

00:00Péntek

00:00Péntek

A Manna FM-en éjszaka a zenék mellett a Public House Média ismeretterjesztő angol nyelvű podcastjai szólnak, valamint válogatás a Reggeli Manna legszórakoztatóbb pillanataiból.

Tovább