Vobeczky Zoltán – Manna FM
MOST ADÁSBAN

Title

Artist

JELENLEGI MŰSOR

REGGELI MANNA

06:00 10:00

JELENLEGI MŰSOR

REGGELI MANNA

06:00 10:00


Vobeczky Zoltán


Vobeczky Zoltán műsorok

LELÁTÓ

A Manna FM sportműsora

A Manna FM-en jelentkező Lelátó című sportműsor házigazdája, műsorvezetője, valamint a naponta öt alkalommal jelentkező sporthírek szerkesztője.

Több, mint tíz évet dolgozott a Danubius Rádióban, kezdetben riporterként, majd sportszerkesztőként, végül pedig a sportszerkesztőség vezetőjeként hallhatták a hangját a hallgatók. Később az MTV-től kapott felkérést, és az akkor még létező Telesport csapatához igazolt. Végigjárta a létrát és szerkesztőként, riporterként, majd a londoni olimpia vezető szerkesztőjeként is dolgozott. Nyolc éven át szerkesztette a  Forma-1-es műsorokat, majd 2015-ben az ő főszerkesztésében startolt el az M4 Sport. Jelenleg a Hír Televízió sport főszerkesztője, és újra hódolhat nagy szenvedélyének, szerelmének, a rádiózásnak.

Vobeczky Zoltán élete mindig is a sport körül forgott. Ha valakire, nos, rá egyértelműen igaz, hogy lételeme a sport, hiszen a munkája mellett a mai napig aktívan és eredményesen sportol. Úszóként is komoly sikereket ért el, de immáron több mint három évtizede a vitorlázás tölti ki az életét, amely sportágban magyar bajnoki címeket is szerzett.