Most adásban

Cím

Előadó

Jelenlegi műsor

KANAPÉ

12:00 18:00

Jelenlegi műsor

KANAPÉ

12:00 18:00


Fehér Mariann


Fehér Mariann műsorok

Műsorvezető: Például 

Fehér Mariann szerkesztő-műsorvezető még egyetemi tanulmányai alatt, 2003-ban került a Klubrádió szerkesztőségébe gyakornoknak. A rádiós közeg és hangulat hamar rabul ejtette és az évek alatt sokféle területen kipróbálhatta magát. 2008-ban átigazolt a A Rádió Café csapatához, a 98.6- os frekvenciára, ahol Hajós András és Hegyi György mellett három évig szerkesztette a „Bolhacirkusz” című hétköznaponként élőben jelentkező politikai és közéleti témákat érintő  magazinműsort.

Közel 16 éves rádiós múltja közben évekig írt az Origo internetes portál Női lapozójának, helyenként magazinokba publikált különböző közéleti témákról és rövid időre a televíziózásba is belekóstolt. Budapesten zajló időszakos fesztiválok sajtófőnöki feladatát is ellátta, majd 2011/2012-ben a Budapesti Vidámpark szóvivője volt. 2012 februárjától az akkor Juventus – később 103,9 Sláger FM-en – futott esti beszélgetős műsora, amiért 2013-ban a Szóvivők Országos Szövetsége Sajtódíjjal jutalmazta.

Elkötelezett az igényes, és a valóságot bemutató adások elkészítésében, vallja, hogy egy őszinte és jó beszélgetés sokaknak segíthet, PÉLDÁUL szolgálhat. 2019-ben azért tér vissza a 98,6-ra, mert hisz a Manna Fm által képviselt értékrendbe, az értelmes beszédben és a tehetséggondozásban.